LEMIT


SALONI KUPATILA

 

 

Budite inspirisani izuzetnim izložbenim Lemit salonima keramike, pogledajte naše ekskluzivne keramičke pločice i opremu za kupatila poznatih svetskih brendova i domaćih proizvodjača i otkrijte najbolji asortiman pločica po konkurentnim cenama u našim salonima keramike u Beogradu i Novom Sadu.

Otkrijte najnovije trendove i inspiraciju za vašu kuhinju, kupatilo, dnevni boravak, poslovni prostor i otvorene prostore. Naše kolekcije pločica i kamena ističu prirodnu lepotu i jedinstvene kvalitete današnjih keramičkih, porcelanskih i prirodnih kamenih materijala. Posetite Lemit salone keramike u Beogradu i Novom Sadu i uverite se u raznovrsnu ponudu zidnih i podnih pločica, kamena i kompletne opreme za kupatila koji odražavaju najnovije trendove i stilove.

Lemit Tosin Bunar 270g salon kupatila Beograd

O nama

LEMIT DOO od 2001 godine prezentuje proizvodne programe svetski priznatih i domaćih proizvođača iz oblasti enterijera i eksterijera, sa posebnim akcentom na podne i zidne obloge, sanitarnu opremu i ostale prateće elemente za kupatila. Saloni u Novom Sadu i Beogradu su projektovani tako da dočaraju realnost kupatila i ostalih prostornih funkcija i pomognu pri izboru najboljeg rešenja..

Brendovi

Direktna saradnja sa brendovima MARAZZI, HANSGROHE, HUPPE, GROHE, LAUFEN, JIKA, NOVELLINI, ATLAS CONCORDE, MARINER, KOLPA SAN, CERAMICHE PIEMME, NOVABELL, GEESA, PROGRESS kao i sa domaćim proizvođačima KERAMIKA KANJIŽA, KERAMIKA ZORKA, HENKEL, ROSAN, TARKETT i distribucija njihove robe kroz veleprodajnu i maloprodajnu mrežu čini nas konkurentnim na domaćem tržištu.

Saradnja sa arhitektama

Pored prodaje, orijentacija firme se zasniva na saradnji sa arhitektama i njihovom upoznavanju sa novim tehnologijama.

Ono sto nas izdvaja je podrška i servis klijentima, arhitektama, investitorima i izvođačima u davanju rešenja pri projektovanju u funkcionalnom, vizuelnom i arhitektonskom smislu.

Osnovni podaci

Pun naziv pravnog subjekta: LEMIT DOO ZA PROIZVODNJU,TRGOVINU I USLUGE, NOVI SAD

Adresa: Futoška 11, 21000 Novi Sad

Delatnost i šifra delatnosti: 4673 – Трговина на велико дрветом, грађевинским материјалом и санитарном опремом

Poreski broj (PIB): 101628727

Matični broj: 08720983

Web adresa: https://www.lemit.rs/

Kontakt telefon: +381216611233

Kontakt e-mail: office@lemit.co.rs

Osnovne podatke možete preuzeti ovde