Hansgrohe

Tradicija Hansgrohe

 

Tradicija, inovacija, znanje, kvalitet, ideje i vizije od davne 1901. godine. Osnivač fabrike Hansgrohe, pionir u sanitarnoj opremi Hans Grohe davne 1928. promenio je svet kupanja pronalaskom prvog ručnog tuša. Čak i 110 godina nakon osnivanja, precizan majstorski rad pokretačka je snaga fabrike u Schwarzwaldu. Visoki nemački kvalitet, stalni razvoj i neprestane inovacije oblikovale su trendove u svetu kupatila i postavile svetske standarde.

 

Asortiman

 

Široki asortiman njihovih proizvoda pruža nebrojene mogućnosti, od jednostavnih do luksuznih linija uz izvrstan dizajn i prvoklasnu tehnologiju. Danas je jedan od najpoželjnijih proizvođača u svojoj branši što dokazuju i mnogobrojne nagrade za dizajn, funkcionalnost i inovativnost.

Grupa Hansgrohe jedan je od predvodnika u industrijskoj grani po pitanju održivosti i zaštite okoline i klimatskih uslova i danas neprestano radi na proširenju asortimana proizvodima koji štede energiju i vodu uz pametnu tehnologiju za veće uživanje tokom tuširanja.

Hansgrohe poseduje 34 fabrike i prodaje u 143 zemlje. Njegova glavna tržišta su u matičnoj zemlji, Nemačkoj, a zatim slede Kina i Severna Amerika. Tokom godina, Hansgrohe je izgradio solidnu reputaciju kao jedan od lidera u inovacijama u tehnologiji i dizajnu slavina za kuhinje i kupatila, dobivši preko 300 međunarodnih nagrada za dizajn. Njegov panel dizajnera uključuje Filipa Starka, verovatno najpoznatiji od današnjih industrijskih dizajnera, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Patricia Urkuiola i braća Bouroullec, između ostalih — sve poznata imena u svetu proizvoda i industrijskog dizajna.

Hansgrohe je mesto gde rade ljudi koji vole da eksperimentišu. Koji vole da rade sa lepo dizajniranim i vrhunskim funkcionalnim proizvodima visokog kvaliteta. Koji blistaju u svojim oblastima sa izuzetnom stručnošću. Koji se iznova, dan za danom. Oni su ključ daljeg uspeha Hansgrohe grupe.

 

Ako za vas Hansgrohe nije dovoljno premium, kompanija takođe ima ono što naziva svojom luksuznom linijom pod nazivom Axor.
Axor je za Hansgrohe kao što je Brizo za Delta Faucets, vrhunsku slavinu u kojoj se većina dizajnerskih i tehnoloških inovacija kompanije prvi pojavljuje.

null

www.hansgrohe.hr

null

LEMIT PONUDA