Grohe_logo

 

GROHE je vodeći svetski proizvođač sanitarnih uređaja i globalni brend, posvećen pružanju inovativnih proizvoda za vodu.

Već nekoliko decenija, GROHE je posvećen vrednosti brenda tehnologije, kvaliteta, dizajna i održivosti, koji ilustruju posvećenost GROHE-a za stvaranje izuzetnih iskustava i dostavljanje „Pure Freude an Wasser“. Uz svoje inženjerske, inovativne i dizajnerske aktivnosti čvrsto usidrene u Nemačkoj, proizvodi GROHE imaju značku kvaliteta „Made in Germany“, na kraju povećavajući poverenje kupaca u brend. Sve fabrike proizvodne mreže GROHE koriste visokotehnološki proizvodni inženjering kako bi osigurali usklađenost sa dosledno visokim standardima GROHE. Na taj način GROHE osigurava da njegovi proizvodi zadovoljavaju beskompromisne zahteve u smislu izrade i funkcionalnosti.

Samo u proteklih deset godina uspeh GROHE-a potvrdio je više od 240 nagrada za dizajn i inovacije, kao i tri najbolja plasmana među „Najodrživijim najvećim kompanijama u Nemačkoj od 2015. godine“. Brojni vrhunski projekti širom sveta su opremljeni GROHE proizvodima, što svedoči o prednostima arhitekata, dizajnera i programera ovog brenda.

U 2014. godini GROHE je postao deo LIKSIL Group korporacije, kompanije koja  je vodeći svetski tržišni lider u industriji sanitarnih uređaja, a takođe je i vodeći japanski proizvođač stambenih i građevinskih materijala.

null

https://www.grohe.com/

null

LEMIT PONUDA